Teambuilding-aktiviter

Arktisk teambuilding-aktiviteter med spektakulære opplevelser!

Arktiske teambuilding-aktiviteter

Velkommen til en verden av morsomme og engasjerende teambuilding-aktiviteter hos Destinasjon 71° Nord!

Vår ekspertise i å skape uforglemmelige øyeblikk gjennom sosiale aktiviteter for voksne gjør oss til det perfekte valget for å styrke samarbeidet og kommunikasjonen i ditt team. Enten du er på jakt etter kreative samarbeidsoppgaver for voksne, spennende lagkonkurranser, eller ønsker å dykke dypere inn i teamdynamikken gjennom morsomme praktiske oppgaver, har vi de perfekte løsningene for å bringe ditt team nærmere hverandre.

nordlys ATV safari

Spektakulære opplevelser!

Med mer enn et tiår med erfaring i organisering av arrangementer, teambuilding-turer, møter og mye mer, kan vi gjøre dine villeste drømmer til virkelighet! Enten du leter etter en klassisk RIB-safari, snøskutersafari, en eksklusiv helikoptertur til Nordkapp, en ATV-safari i arktiske omgivelser eller se finalen direkte på 71 ° Nord på Nordkappplatået, kan vi gjøre ditt firmaarrangement virkelig unikt!

Gjennom årene har vi jobbet med kjente kunder som Statoil / Equinor, Widerøe, Polarbrød, Helly Hansen og mer. Mange av disse selskapene har blitt returklienter og med god grunn! Vi ordner med overnatting, møtefasiliteter, aktiviteter, måltider og transport, alt du trenger å gjøre å slappe av og nyte turen!

snøskutersafari
S.-E. Nielsen - Vindu Entreprenøren

S.-E. Nielsen - Vindu Entreprenøren

Jeg har vært så heldig å være invitert på en tur. Hvor Destinasjon 71 Grader Nord har hatt og så til de grader har hatt/levert regien. Den ene opplevelsen tok den andre. Det var spennende og gode/flotte opplevelser, som en fisketur med kongekrabbe og havørn safari. Veldig god mat og godt drikke, hyggelig innkvartering på Sarnes. En spesiell takk går til Runar, Daniel, rib fører og alle ansatte i Destinasjon 71 Grader Nord. Hvis dere noen gang har vurdert å ta turen til Nordkapp, er det absolutt verdt å anbefale Destinasjon 71. Maken til folk. Et Service nivå, som overgår alt, en østlending er vant med. Aldeles fabelaktig. Tusen takk for de gode opplevelsene. Takk igjen til alle ansatte i Destinasjon 71 Grader Nord. Hjertelig takk!

teambuilding rafting

Overnatting

På vår naturskjønne fjordplassering på Sarnes tilbyr vi innkvartering for inntil 30 gjester i to hytter med fire soverom hver, og et større hus med fem soverom og møtelokaler.

For større grupper samarbeider vi med lokale hoteller.

Kulinarisk

​Vår nye restaurant tilbyr en total kapasitet på opptil 140 gjester (2×70). Med sin iøynefallende arkitektur i fantastiske omgivelser er det vanskelig å gå glipp av når du går forbi. Middagsselskaper rundt den åpne ilden med et tak som er designet for å etterligne nordlyset eller midnattssol, er det det ideelle stedet for alle slags kulinariske opplevelser.

 

​Møtefasiliteter

På Sarnes gir vi deg alt nødvendig multimediautstyr for møtet ditt.

Store Altshula: Kapasitet på opptil 30 deltakere

Lavvo: Kapasitet på opptil 70 deltakere (x2)

Rorbuferie

HVA ER TEAMBUILDING?

Teambuilding er kunsten å bygge sterkere og mer samarbeidsvillige team gjennom ulike aktiviteter og øvelser. Vårt mål er å tilby teambuilding-aktiviteter som ikke bare er morsomme, men som også fremmer personlig vekst, forbedrer kommunikasjonen, og styrker bånd mellom kollegaer.

Teambuilding-aktiviteter for alle

Vårt utvalg av teambuilding-aktiviteter er designet for å passe alle grupper. Fra morsomme kommunikasjonsøvelser, kreative gruppeoppgaver, til utfordrende samarbeidsoppgaver, har vi noe for enhver smak og behov.

Utendørs og innendørs moro

Opplev spenningen med våre teambuilding-øvelser i naturen, eller ta det hele innendørs med våre kreative workshop-aktiviteter. Enten det er solskinn eller snøstorm, garanterer vi en uforglemmelig opplevelse.

Tilpassede opplevelser for din teambuilding

Vi forstår at hvert team er unikt. Derfor tilbyr vi tilpassede teambuilding-aktiviteter som er skreddersydd for å møte ditt teams spesifikke behov og mål. Fra bli kjent-leker for voksne til morsomme lagkonkurranser, la oss designe den perfekte dagen for ditt team.

Teambuilding for bedrifter

Våre teambuilding-aktiviteter for jobb er spesielt utviklet for å forbedre arbeidsmiljøet, øke produktiviteten og fremme en kultur av positivitet og samarbeid innad i bedrifter.

Med Destinasjon 71° Nord, er ditt neste teambuilding-event sikret å være fullt av læring, latter og livslange minner. Våre aktiviteter er mer enn bare leker; de er nøye utformede opplevelser som styrker teamet ditt og tar samarbeidet til nye høyder.

Ofte stilte spørsmål

Hva slags team building aktiviteter tilbyr dere?

Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter, fra sosiale aktiviteter på jobb, morsomme praktiske oppgaver, til samarbeidsoppgaver for voksne og mye mer.

Kan aktivitetene tilpasses vårt team?

Ja, alle våre aktiviteter kan tilpasses for å møte ditt teams unike behov og mål.

Hvordan kan teambuilding-aktiviteter forbedre vårt arbeidsmiljø?

Teambuilding-aktiviteter fremmer bedre kommunikasjon, økt forståelse og respekt mellom teammedlemmer, og bidrar til et mer positivt og produktivt arbeidsmiljø.

Hvor lenge varer en typisk teambuilding aktivitet?

Varigheten kan variere basert på aktiviteten og dine spesifikke behov, men de fleste av våre aktiviteter varer mellom 2 til 4 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Kontakt oss så skreddersyr vi ditt opplegg:

nb_NONorwegian