Sommeropplevelser

Er du klar for en verden av spennende naturopplevelser, inkludert kongekrabbesafari, adrenalinfylt havrafting, eventyrlig fisking, og scooter- og ATV-safari? Hvis du heller foretrekker å fordype deg i naturens stillhet og nyte horisontens uendelige ro, er det også en mulighet. Uansett hva du velger, kan du være trygg på at vi vil gi deg og dine venner eller kolleger en uforglemmelig Finnmark-opplevelse som vil skape minner for livet!

Kongekrabbesafari

Opplev magien fra fjord til fjell: En minneverdig RIB-safari til en av Nordkapps mest fortryllende steder! Utforsk livet under havoverflaten og nyt en smak av den eksklusive kongekrabben, den mest mystiske skapningen i Barentshavet.

Rorubuferie

Beliggende ved den pittoreske fjorden, er vårt sted det perfekte utgangspunktet for å utforske Nordkapp-området, enten det er sommer eller vinter.

Kongekrabbe express

Visste du at kongekrabben er en av de største krepsdyrene i hele verden, inneholder like mye protein som en kylling og den kan vokse opp til over 2 meter mellom klørne? Bli med på kongekrabbe express turen og lær alt det er å vite om dette ‘monster’ fra Barentshavet.

Nordkapp ATV-safari

Besøk et av Europas mest ikoniske landemerker på denne 4,5 timers turen til Nordkapp!

Havrafting – helnes

Bli med på en spennende RIB-safari til det østligste punktet på øya, og se et av de nordligste fyrene i Norge.

Midnattsol ATV-safari

Å se midnattssolen kysse horisonten mens du står ved Nordkapp klippen er en opplevelse for livet.

Havrafting til Nordkapp

Dette er din sjanse til å oppleve Magerøya og Nordkapp fra havet på denne 3-timersturen.

utforsk på ATV-safari

Unngå folkemengdene på Nordkapp og opplev den fantastiske naturen til Magerøya under denne morsomme og spennende ATV-safarien! ​Tilgjengelig som en 1,5 og 2,5 timers tur. ​

Besøk på fiskefabrikk

Interaktive opplevelser og opplæring i en fullt operativ fiskefabrikk som
ligger ved Nordvågen Nordkapp.

Restaurant

Våre fantastiske lavvoer benyttes som pop-up restaurant fra juni til medio august. Her kan du smake kortreiset og lokale matvarer, tilberedes med kjærlighet og kreativitet. Sommermenyen vil legges ut etter hvert.

nb_NONorwegian