Nordkapp-ekspedisjon med overnatting

Midnattstur til Nordkapp

En vinterekspedisjon til det nordligste i Europa.

Erobre Europas nordligste punkt på snøscooter, opplev nordlyset og det arktiske miljøet på nært hold, og overnatt på Nordkapp. Dette er et eventyr du vil huske resten av livet!

Turen starter lett: en treretters middag på en lokal restaurant, bestående av arktiske retter laget av ferske lokale råvarer. Deretter følger en sikkerhetsbriefing og en gjennomgang av planen for turen. Vi tar oss av det nødvendige utstyret og opplæring.

Turen går gjennom det røffe arktiske landskapet på snøscooter. Det finnes ikke dagslys. Vi gjør flere stopp på veien, og sjansene er store for at du får se nordlyset. Vi når fram til Nordkapp like før midnatt.

SPRUDLER, VARM SUPPE OG BRØD

Vel framme på Nordkapp feirer vi med sprudlende vin, og vi tar gruppebilder av turdeltakerne. Deretter beveger vi oss inn i den enorme Nordkapphallen, som vi har for oss selv for anledningen – det er ingen personell til stede, en av våre guider vil fungere som vert. Det serveres varm suppe og brød, og du får en guidet tur med historiske og audio-visuelle presentasjoner. Vi overnatter på Nordkapp.

DAG 2

Neste morgen får du muligheten til å utforske Nordkapp i dagslys, etter en frokost med arktiske ingredienser.

Turen ned fra Nordkapp tar oss gjennom et naturskjønt landskap bestående av fjorder, sletter og snødekt landskap med en rekke muligheter for å ta bilder.

Dette er den ultimate ekspedisjonen for arktiske utforskere.

nb_NONorwegian