Nordkapp ATV-safari

Bli med på ATV-safari til Nordkapp

Hvis du leter etter en spennende og unik måte å besøke Nordkapp på, er dette turen for deg. Etter oppmøtte på opplevelsessenteret vårt i sentrum av Honningsvåg, vil du få utdelt nødvendig utstyr, før guiden din vil forklare deg i detalj hvordan du skal betjene en ATV. Vi forlater byen og kjører over fjellet inn i ett arktiske landskap. Ved har flere fotostopp underveis, og vi vil krysse øya til det nordligste punktet, Nordkapp.

Spennende opplevelse for store og små

La oss introdusere deg for en av de mest spennende måtene å nå det nordligste fastlandspunktet i Norge på. Å kjøre firehjulinger er en spennende opplevelse for både store og små, uansett om du er sjåfør eller passasjer. Bli med på denne halvdagsturneen, og du vil ikke bli skuffet!

Guidet tur

Etter de klassiske bildene fra den ikoniske Nordkapp-globen, vil du få en guidet tur rundt på området, og vi vil fortelle deg alt du måtte ønske å vite om dette historiske landemerket. Du kan også ta deg tid til å utforske på egen hånd. Besøkssenteret kan skilte med en panoramakino, en kaffebar, rikelig med informasjon om historien til Nordkapp og en suvenirbutikk.

Etter å ha hatt god tid til å slappe av og besøke fasilitetene, er det på tide å sette seg på ATV`ene og nok en gang krysse fjellplatået på vei tilbake til Honningsvåg.

Husk å ta med førerkortet! Alle sjåfører må være minst 18 år og ha gyldig førerkort for bil.

nb_NONorwegian