Kongekrabbe express

Kongekrabbe – i en fart

Hvis du har dårlig med tid, eller ikke er interessert i å bli med på en tur i våre RIB-båter, er dette turen for deg! Møt opp på vårt kontor i Honningsvåg, vi sørger for transport med minibuss til vår nye restaurant i naturskjønne omgivelser på Sarnes, bare 15 minutter unna. Her vil du møte kongekrabbene og guiden din vil fortelle deg alt om livet, anatomi, historie, fiskeregler og mye mer. Du vil til og med få muligheten til å holde en levende kongekrabber og få tatt de uforglemmelige feriebildene.

Etter ditt nære møte vil vi servere deg en porsjon nykokt kongekrabbe, og du vil få sjansen til å smake på denne arktiske delikatessen på tradisjonell norsk måte, servert med brød, majones og sitron. Med fulle mager drar vi tilbake til Honningsvåg og avslutter turen på vårt kontor.

to meter mellom klørne

Visste du at kongekrabben er en av de største krepsdyrene i hele verden, inneholder like mye protein som en kylling og den kan vokse opp til over 2 meter mellom klørne? Bli med på kongekrabbe express turen og lær alt det er å vite om dette ‘monster’ fra Barentshavet.

nb_NONorwegian