Personvernerklæring

Vi er opptatt av å ivareta ditt personvern og etterstreber å alltid beskytte dine personopplysninger på best mulig måte.

Behandlingsansvarlig er daglig leder.

Om personvernerklæringen

Personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger fra deg. Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Vi er ansvarlige for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes. All behandling av personopplysninger skjer i overensstemmelse med de til enhver tid gjeldende personvernregler og GDPR.

Vi tar ditt personvern alvorlig. Du skal ha tillit til oss og at vi behandler dine personopplysninger korrekt. I denne personvernerklæringen forklarer vi deg hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Ved å bruke websiden vår, samtykker du til at vi samler inn og bruker dine personopplysninger slik det fremgår av avtalen mellom deg og oss. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er samtykket fra deg.

Ansvarlig for behandling av personopplysninger

 Destinasjon 71 gr Nord er behandlingsansvarlig, dvs. bestemmer hvorfor og hvordan personopplysningene skal behandles, for behandling som omtales nedenfor. 

Kontaktopplysninger for behandlingsansvarlig:

Adresse:  Fiskeriveien 8, 9750 Honningsvåg

E-post: mail@71-nord.no

Telefon:  +47 472 89 320

Organisasjonsnr.: 930 092 169

Cookies

Vi logger helt anonymt informasjon om alle besøkende. Dette gjør de fleste nettsteder. Dette kalles cookies – eller informasjonskapsler på norsk. Til dette benytter vi oss av Google Analytics. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som person. En cookie er en liten tekstfil som blir etterlatt på en besøkendes datamaskin når de kommer til nettstedet vårt.

Dette er noe vi gjør for bedre å kunne forstå hvordan de som besøker websiden vår benytter nettstedet og slik kan vi tilpasse sidene optimalt til deg som bruker. Vi benytter cookies der informasjonen lagres i en informasjonskapsel på din PC. Dette er helt standard prosedyre og noe de aller fleste nettsteder gjør.

Dette innebærer ikke noe sikkerhetsrisiko, men du kan hindre at informasjon om deg blir lagret.

Denne informasjonen inkluderer:

  • Hvilken nettleser du bruker
  • IP-adresse
  • Dato og tid
  • Sider du besøker
  • Lengden av tid du bruker på nettstedet.
  • Sletting av cookie

Ved å endre innstillingene i valget du fikk på i nettleseren din, kan du hindre at cookies blir lagret. Dette kan derimot gjøre at du ikke får tilgang til enkelte typer innhold på ulike nettsteder.

 

Google Analytics

Google Analytics cookien er en førsteparts cookie. Den er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Du kan reservere deg mot bruk av Google Analytics her. Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettsiden. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om brukerne. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

Kontakt oss via vårt skjema

Sender du inn en forespørsel via vårt skjema, samtykker du også til at vi lagrer dine personopplysninger som navn og epost for å kunne opprette et kundeforhold og få sendt deg et svar på din forespørsel.

Samtykke

Vi kontakter ingen uten at de aktivt har oppgitt samtykke til å motta informasjon. Når du sender inn kontaktskjema til oss har du samtykket til at vi tar kontakt. Du kan bli kontaktet etter vurdering av berettiget interesse i forbindelse med bedriften.

Dette samtykket kan du til enhver tid trekke tilbake ved å sende en epost til oss.

Deling av personopplysninger

Vi selger ingen av dine personopplysninger med tredjepart.

Dine personopplysninger blir lagret i våre kunde- og faktureringssystemer som kun vi behandler. Fra tid til annen vil det være nødvendig med vedlikehold og teknisk bistand fra de som leverer løsningene – hvor leverandøren vil ha midlertidig tilgang til behandling av opplysningene. Behandlingsgrunnlag: Berettiget interesse, men du kan reservere deg fra det.

Tilgangen er regulert i databehandleravtaler vi har med alle våre leverandører.

Retten til innsyn, sletting og klage

Du kan til enhver tid be om innsyn dersom du lurer på hvilken informasjon vi har lagret om deg, eller sletting av all informasjon. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke. Du har rett til å endre din egen informasjon og kan be oss om å endre de for deg.

Hvis du ønsker å benytte deg av disse rettighetene, kan du sende en epost til oss.

Hvorfor behandler vi personopplysninger?

Vi behandler dine personopplysninger for å kunne administrere din bestilling, håndtere dine henvendelser, for å evaluere og forbedre våre tjenester, samt for å kunne sende deg relevante tilbud. Behandlingen er nødvendig for å imøtekomme vår og din berettigede interesse og for å oppfylle vår avtale.

Hvilke opplysninger behandles?

De personopplysninger som vi behandler er: navn, kontaktopplysninger, informasjon om bestillinger, informasjon om utført tjeneste.

Hvor lenge lagres opplysningene?

Vi lagrer disse opplysningene til tjenesten er utført og deretter i maksimalt 5 år.

 

en_USEnglish